Magazin > VIP
8199 ogledov

Naša lepotica pravi, da delo za erotični portal Only Fans ni več "einfoh"

Jinny Ribič Instagram
Menda je to kar "trdo delo" …

Po vzoru svetovnih zvezdnic so hitri zaslužek zavohale tudi naše lepotice in si odprle profile na erotičnem spletnem portalu Only Fans, kjer oboževalci za vroče fotografije plačujejo naročnino. Naši najuspešnejši lepotici na tem portalu sta, starleta in model Denise Dame in resničnostna zvezdnica Ksenija Kranjec. Svoj krog oboževalcev ima tudi Ana Pusovnik iz šova Sanjski moški, pred kratkim pa se je elitni druščini pridružila še nekdanja misica Jinny Ribič

Jinny sedaj pravi, da objavljaje vsebin za svoje oboževalce in sledenje trendom ni tako enostavno, kot bi si marsikdo mislil. "Only Fans  sem se odločila odpreti za VAS, glede na to, da imam preko 28.000 sledilcev, ki mi pišete vsak j***** dan in pošiljate vse sorte. Nekateri, eni in isti, po več let. Tudi jaz vas imam rada. Saj imate prav. Preusmerite se sem na ta link spodaj. Komur nisem všeč, pa naj naredi prostor na tem Facebooku za koga drugega, ker je 5000 limit na tem. In da, moje fotografije so na nivoju, tako da si jih oglejte še največje gospe na tem planetu. P:S.: Da ne bomo zašli v kak predsodek, mar ne? In da, poskušam slediti foto modnim trendom 2021, kar pa roko na srce ni več 'einfoh', saj biti popoln vsak dan ni tako enostavno," je povedala na svoji Facebook strani, spodaj pa si lahko ogledate nekaj njenih vročih Instagram fotografij. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jinny Ribič (@ribicjinny)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jinny Ribič (@ribicjinny)

Komentarjev 1
  • Jernej65 11:03 20.julij 2021.

    Ne vem kaj potem toliko rinejo na ta erotični portal, če ni "einfoh". Na borzi je veliko služb, ki so bolj "einfoh", vendar je potrebno 8 ur biti v službi. Na netu mrgoli zastonjkarskih slik podobnega kova. Res ne razumem ...prikaži več ljudi, ki so za to pripravljeni plačevati.

Sorodne novice