Magazin > VIP
32385 ogledov

Jerica Zupan našemu pevcu: "Idi v pi*** materino"

jerica zupan Youtube
David Amaro radijsko voditeljico Jerico Zupan skoraj spravil ob živce.

Voditeljica na Hitradiu Antena, Jerica Zupan, ki skupaj z Jeanom Frbežarjem in Maticem Hercegom zabava poslušalce v Anteninem zajtrku, se je preobrazila v balkansko zapeljivko Jermino Zupić

Ta preobrazba ni bila prostovoljna, vsaj ne na začetku.
 
"To je projekt našega novega sodelavca Davida Amara. Do tega je prišlo precej spontano, ko mi je Amaro predvajal eno bolj znanih balkanskih pesmi, jaz pa sem jo prvič slišala. Video smo celo objavili na TikToku in ima rekordno število ogledov.  Vesela sem, da se nam dogaja, da smo pozitivni in da se trudimo narisati nasmeh na obraz v času, ko ga korona želi potisniti v ozadje. Upam, da bodo ljudje sprejeli Jermino, njene nerodne pripetljaje in smešne izgovorjave. Pa tudi precej zanimivo vizualno podobo. Se veselim," je dejala simpatična voditeljica, ki se bo sedaj večkrat prelevila v balkansko divo, njene pripetljaje pa bodo spremljali s kamero.

"Moram priznati, da sem se počutila precej seksi in samozavestno, morda bi samo kakšno plast pudra odstranila, pa obrobo šminke prav tako. Se mi zdi, da sem na dobri poti, da dodobra spoznam njihovo kulturo, le jezika se moram še naučiti ter njihovih pesmi," je še zaključila Jerica. Kako je nastala Jermina in kako se je nanjo sprva odzvala Jerica, si oglejte v videu.

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 5
  • Naklonsky 09:44 29.september 2020.

    Pa kaj ga serjejo s to čefurščino. A ni dovolj radio Aktual?

  • Zikollino 16:14 26.september 2020.

    Čefuren Sie nicht?

  • nizakej 10:19 26.september 2020.

    Gonte se u pizdo materino ćefursko.