Znana Slovenka prodaja tisto, kar so ji ljudje ob ujmi zamerili

Na priljubljeno vplivnico so se zgrnili hudi, sovražni in negativni komentarji.
Oglej si celoten članek

Prvi dan poplav je priljubljena slovenska vplivnica na Instagramu delila fotografijo z ganljivim zapisom, vendar pa so se njeni sledilci osredotočili zgolj na eno stvar: njene superge.

Ker je bilo negativnih komentarjev tako veliko, se je kasneje odločila celoten zapis izbrisati, a se je kmalu zatem vseeno oglasila in spregovorila o spornih supergah, ob tem pa delila tudi srce parajočo zgodbo o svoji mami. Ker ima dovolj negativizma, je zdaj dala superge kar na licitacijo. Za koga gre, preverite na Style.Over.Net. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 10:01 9. Avgust 2023.

    Zakaj tako hlepi po pozornosti? Napačno pot je ubrala, vedno več ljudem bo (je) zoprna.

  • 06:42 9. Avgust 2023.

    Saj si ni već podobna bolano.

  • 00:18 9. Avgust 2023.

    V Sloveniji bit influencer je kot da bi si streljal v koleno. Ne gre. Preveč sovražen narod. Drugače pa bolje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.