Znana Slovenka ujeta: "Situacija je težka"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
S partnerjem zaradi situacije v Evropi ne moreta domov ...
Oglej si celoten članek

Priljubljena pevka Gaja Prestor, ki je letos nastopila na EMI, in njen fant, modni oblikovalec Luka Dovšek, sta se konec februarja odpravila na Tajsko, sedaj pa se zaradi trenutne situacije s koronavirusom ne moreta vrniti v Slovenijo. Par naj bi v Evropo letel včeraj, a je letalska družba Quatar let odpovedala. "Trenutno še ne veva, kdaj se bova lahko vrnila domov. Let za nazaj so odpovedali, tako da morda tu ostaneva še nekaj časa. Situacija je težka, bova videla, kaj bo najboljše. Danes zvečer imamo sestanek še z drugimi Slovenci, ki so na otoku, da naredimo načrt. Trenutno ne vemo še čisto nič," je za zurnal24.si povedala Gaja.

Pevka še pravi, da na otoku Koh Phangan, kjer se nahajata, glede virusa trenutno ne vlada nobena panika: "Tukaj je situacije mirna, o koronavirusu ne govori nihče. Kot drug svet, ampak to je na otoku, kako je na celinskem delu, ne vem." 

Predsednik vlade Janez Janša je sicer včeraj po opravljenem pogovoru s predsednico Evropske komisije Ursulo von der Leyen zapisal, da so se voditelji držav članic EU dogovorili tudi, da EU zapira zunanje meje (razen s Švico, Islandijo, Norveško in Veliko Britanijo). Vlada je tako za zajezitev širjenja novega koronavirusa izdala odlok o prepovedi opravljanja zračnih prevozov v Sloveniji. Prepoved je začela veljati opolnoči in bo za letalski promet znotraj EU v veljavi do konca dne 30. marca, za prevoze iz ali v državne nečlanice EU pa do preklica. Prepoved velja le za potniški promet.

Foto: Instagram Gaja Prestor

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 25

  • 18:31 23. Marec 2020.

    naj prepeva dokler se je ne naveličajo ak je tolko priljubljena

  • 19:19 17. Marec 2020.

    Ljudje so egoistični in bi se radi samo zabavali in potovali. Na, zdej pa ima. Pa ne mi pisati, da …

  • 17:51 17. Marec 2020.

    Kakšna lahkomiselnost.... že toliko časa pozivajo, naj se ljudje vrnejo domov s potovanj. Zdaj naj pa tam počakata, če sta …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.