Magazin > VIP
29192 ogledov

Znana Slovenka ujeta: "Situacija je težka"

Gaja Prestor Instagram
S partnerjem zaradi situacije v Evropi ne moreta domov ...

Priljubljena pevka Gaja Prestor, ki je letos nastopila na EMI, in njen fant, modni oblikovalec Luka Dovšek, sta se konec februarja odpravila na Tajsko, sedaj pa se zaradi trenutne situacije s koronavirusom ne moreta vrniti v Slovenijo. Par naj bi v Evropo letel včeraj, a je letalska družba Quatar let odpovedala. "Trenutno še ne veva, kdaj se bova lahko vrnila domov. Let za nazaj so odpovedali, tako da morda tu ostaneva še nekaj časa. Situacija je težka, bova videla, kaj bo najboljše. Danes zvečer imamo sestanek še z drugimi Slovenci, ki so na otoku, da naredimo načrt. Trenutno ne vemo še čisto nič," je za zurnal24.si povedala Gaja.

Pevka še pravi, da na otoku Koh Phangan, kjer se nahajata, glede virusa trenutno ne vlada nobena panika: "Tukaj je situacije mirna, o koronavirusu ne govori nihče. Kot drug svet, ampak to je na otoku, kako je na celinskem delu, ne vem." 

Predsednik vlade Janez Janša je sicer včeraj po opravljenem pogovoru s predsednico Evropske komisije Ursulo von der Leyen zapisal, da so se voditelji držav članic EU dogovorili tudi, da EU zapira zunanje meje (razen s Švico, Islandijo, Norveško in Veliko Britanijo). Vlada je tako za zajezitev širjenja novega koronavirusa izdala odlok o prepovedi opravljanja zračnih prevozov v Sloveniji. Prepoved je začela veljati opolnoči in bo za letalski promet znotraj EU v veljavi do konca dne 30. marca, za prevoze iz ali v državne nečlanice EU pa do preklica. Prepoved velja le za potniški promet.

Gaja Prestor | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 25
  • Anton Slapnik 18:31 23.marec 2020.

    naj prepeva dokler se je ne naveličajo ak je tolko priljubljena

  • johan 19:19 17.marec 2020.

    Ljudje so egoistični in bi se radi samo zabavali in potovali. Na, zdej pa ima. Pa ne mi pisati, da si zasluži počitnice. Pa zakaj je treba riniti tja? V Sloveniji in sosednjih 4 državah je toliko lepih in tudi ...prikaži več neodkritih kotičkov, pa raje rinejo na drugi konec sveta, da se hvalijo, tudi na Instagramu. Pa na Instagramu je napisala, da je obtičala sredi ničesar. Kaj si pa potem rinila tja, če veš, da ni tam nič?

  • mici79 17:51 17.marec 2020.

    Kakšna lahkomiselnost.... že toliko časa pozivajo, naj se ljudje vrnejo domov s potovanj. Zdaj naj pa tam počakata, če sta bila tako pametna.

Sorodne novice