Znana Slovenka v pol leta doživela ločitev, smrti, bolezen in selitev

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Tekmovalko letošnjega nesojenega šova Zvezde plešejo je usoda močno preizkusila.
Oglej si celoten članek

Mojca Funkl, priljubljena gledališka in televizijska igralka, ki bi se v tej sezoni vrtela v šovu Zvezde plešejo, a so oddajo zaradi koronavirusa dali na pavzo, je pred tremi leti doživela veliko življenjsko preizkušnjo. Ločitev, smrt dveh bližnjih prijateljev, huda bolezen njega očeta in selitev … vse to v roku šestih mesecev. 

"Od ločitve mineva tri leta. Žal sem takrat spoznala, da ni vse tako kot čutimo in mislimo. Sama sem taka, da če grem v nekaj, grem stoodstotno, a mogla sem sprejeti stvari, tudi če niso bile takšne kot sem si želela. Tudi jaz sem namreč mislila, da sva skladen par. Kaj je bilo, ne bi izpostavljala, ni pa bil vzrok tretja oseba. Gre za bolj kompleksne stvari," je iskreno povedala Mojca, ki ima z bivšim soprogom, prav tako znanim igralcem Gregorjem Grudnom, tudi dva otroka. "Ljudje smo neverjetno močan stroj. Iz dneva v dan, pa počasi gre," pa je povedala o tem, kako se je soočala z ločitvijo. 

Foto: Mediaspeed Mojca Funkl in Gregor Gruden

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.