Znana Slovenka v štirih mesecih izgubila 10 kilogramov

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
S konfekcijske številke XL na M!
Oglej si celoten članek

"Po dolgem času sem lahko šla v trgovino nakupovat. Po petih mesecih spremenjenega režima prehranjevanja sem lahko oblekla za dve konfekcijski številki manjša oblačila (z XL na M). V ogledalu se nisem mogla nagledati. Vem, da se to sliši samovšečno, ampak doma nimam velikega zrcala, zato v trgovini nisem mogla verjeti svojim očem,“ je Simona Potočar Agrež, znana iz šova Survivor, zapisala na Instagramu. Svetlolaska je v zadnjih štirih mesecih shujšala za 10 kilogramov!

"S prekomerno telesno težo se praktično soočam že vse življenje, po Survivorju, še zlasti pa v zadnjih dveh letih, je le-ta poskočila na zelo nezaželeno raven in treba je bilo nekaj ukreniti. In to urgentno (smeh),“ je za Žurnal24 povedala Simona, ki pavi, da so se kilogrami začeli kopičiti zaradi napačnega načina prehranjevanja. "Za kilograme nikoli ni bila kriva neaktivnost, saj na mantrailing treningih, ki jih vodim po vsej Sloveniji, in sprehodih z mojimi šestimi psi običajno presežem 20 kilometrov dnevno, ampak so bili ti posledica pogostega življenja na poti, prehranjevanja na avtocestnih postojankah in podobnih nespametnih ravnanj. Ko se je marca 2020 zgodila korona in se je z njo pretežno ustavilo tudi moje poslovno življenje, sem se odločila, da bom ta čas prvič po zelo dolgem času namenila sebi, zdravju, dobremu počutju, izgubi kilogramov in pridobivanju mišične mase. Začela sem z vadbo s fitnes gurujko Rebecco Louise, korenito spremembo prehrane pa v »prvem valu« še nekoliko zapostavila in se je resnično lotila šele novembra, ko smo že drugič koronsko ostali doma. Pri tem mi je v največji meri pomagala Rebeccina prehranska trenerka Taylor Parnell, v Izraelu živeča Američanka, s katero sva čez noč postali res dobri prijateljici in ki je od prvega dne moja največja navijačica.“
 

Simona pravi, da še nisem na cilju, čeprav med nakupovanjem že sedaj uživa. "In še kako izjemen občutek je nase končno zopet nadeti vsa tista oblačila, ki so že nekaj let samevale v škatli »ko shujšam«. Predvsem pa mi je v veselje pomagati tudi prijateljem, ki se v začaranem krogu kilogramov prav tako vrtijo že vrsto let in verjamem, da se bomo s puncami kmalu lahko pohvalile še s kakšno čudovito preobrazbo.“

 

Mesec marec v okviru projekta Glas generacije namenjamo ženskam; učiteljicam, zdravnicam, medicinskim sestram, športnicam, igralkam, cvetličarkam, trgovkam, pevkam, mamicam, babicam, sestram, prijateljicam, ženam ... Teme so predvsem spremembe, ženska moč in ženski vpliv na vsa področjih življenja. Projektu lahko sledite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:07 25. Marec 2021.

    Res zdaj izgleda veliko boljše.

  • 07:25 25. Marec 2021.

    Spet ena "znana", za katero prvič slišim.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.