Znana Slovenka za lepotnega kirurga mesečno porabi 330 €, tako je videti

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Veliko časa in denarja porabi za lepoto, to so rezultati ...
Oglej si celoten članek

Podjetnica in lepotna vplivnica Anja Jenko na Instagramu redno deli nasvete za bolj mladosten videz, ki jih pred tem preizkusi tudi sama. Nedavno je delila, katerih metod pomlajevanja se poslužuje pri svojem lepotnem kirurgu in razkrila, da za njih porabi okoli 330 evrov mesečno. 

"Dobra stran vseh teh posegov je, da jih ni treba obnavljati mesečno. Skupna cena vseh postopkov je približno 4000 evrov, če se razdeli na 12 mesece, je cena približno 330 evrov," je Anja razkrila svojim svojim sledilcem. V preteklost je že odkrito povedala, da si je operirala nos in prsi, z neinvazivno metodo povečala ustnice, tokrat pa je razkrila še, da si obraz in gube pomlajuje s pomočjo radiofrekvence, botoksa, polnil, profhila in polilaktične kisline. 

Poleg zgoraj naštetih postopkov, redno obiskuje tudi kozmetični salon, kjer nego prilgodijo glede na diagnostiko njene kože in uporablja vrhunsko vsakodnevno kozmetiko ter se zdravo prehranjuje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 20:22 18. Marec 2023.

    Plastique fantastique!!!!!

  • 12:56 18. Marec 2023.

    In za takimi ženskami ponavljajo mlade punce, ki nimajo tako globokih žepov in bogatih fotrov in potem prihaja do raznih …

  • 11:27 18. Marec 2023.

    Pisec članka, toliko da veš. V slovenščini se ne reče, da je operirala nos, ampak, da si je dala operirati …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.