Znana Slovenka živi sanjsko življenje

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ena najlepših Slovenk uživa v Dubaju.
Oglej si celoten članek

Slovenska lepotica Maja Malnar živi življenje, o katerem večina ljudi lahko le sanja. Modna blogerka in manekenka, ki živi v Londonu in govori kar šest jezikov, potuje po celem svetu in na Instagramu objavlja prelepe posnetke, trenutno iz Dubaja, kjer pa se Maja ne nastavlja le sončnim žarkom ... Kot je razkrila, pripravlja nov projekt z blagovno znamko kopalk Billionaire Swimwear. Eno od njihovih kreacij, ki prekriva le najnujnejše dele telesa, je pokazala tudi svojim sledilcem.

Maja je sicer nekaj let živela tudi v Los Angelesu pri nekdanjem partnerju, uspešnem filmskem producentu Justinu Nappiju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 14:23 27. November 2020.

    Ena najlepših? Japajade. Je kar nekaj lepših od nje, po stasu in vsebini v glavi...

  • 11:22 27. November 2020.

    aže fehta za denar.

  • 09:52 27. November 2020.

    Živijo sanjsko, vse dokler se jim kaj ne zalomi. Potem pa Slovence prosijo za donacijo da lahko npr. koristijo zdravstveno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.