Znani hollywoodski par presenetil s skrivno poroko

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Očitno je to najnovejša zvezdniška muha.
Oglej si celoten članek

Po Justinu Bieberju je s skrivno poroko presenetila tudi njegova pevska kolegica Miley Cyrus. 26-letna Miley je 23. decembra usodni da dahnila dolgoletnemu fantu, 28-letnemu avstralskemu igralcu Liamu Hemsworthu. Par je po desetih letih zveze, vmes sta se sicer razšla, odločil za skrivno poroko, pevka pa je včeraj na Instagramu objavila nekaj romantičnih črno belih utrinkov. 

Magazin Kaj je obsedlo Miley Cyrus?

Miley se je kljub svoj kontroverzni pevski karieri odločila, da bo na svoj poročni dan izbrala klasiko in se odela v belo poročno obleko, prav tako pa ni izstopal niti ženim. Pevka je na eni izmed fotografij, na kateri poljublja svojega moža, zapisala: "To najbrž eden izmed najinih milijontih poljubov."

Magazin Miley Cyrus in Liam Hemsworth odpovedala poroko

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:33 27. December 2018.

    Želite najti žensko za eno noč? Pridite ==> www.3xDate.top

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.