Magazin > VIP
6237 ogledov

Kaj je obsedlo Miley Cyrus?

Miley Cyrus, Liam Hemsworth
Le zakaj je to naredila?

Govori se, da sta se ameriška pevka in igralka Miley Cyrus in avstralski igralec Liam Hemsworth razšla. Poroko sta nekajkrat prestavila, sedaj pa naj bi jo odpovedala.

Razlog za konec te dolgoletne ljubezni naj bi bile različne predstave o prihodnosti. Liam bi rad imel družino, Miley pa na materinstvo še ni pripravljena. Mlada zvezdnika sta par postala poleti 2009. Prvič sta se zaročila maja 2012 in ostala zaročena do septembra 2013. Nato sta se razšla, januarja 2016 pa potrdila, da sta spet skupaj in spet zaročena.

Šok za oboževalce

Pevkine oboževalce pa verjetno bolj kot njeno ljubezensko stanje zanima, zakaj je izbrisala vso vsebino s svojega Instagram profila, ki mu sledi več kot 76 milijonov ljudi. Umaknila je celo svojo profilno fotografijo. Kaj pomeni ta korak, še ni razložila, pravijo pa, da napoveduje začetek nove dobe. Gre za skrito sporočilo o Liamu ali za nov glasbeni podvig? Znano je, da Miley že pridno dela na svojem sedmem albumu, zadnjega je sicer izdala lani.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.