Znani pevec trdi, da ga je pokojna sestra posilila

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zdrahe v družini Carter se nadaljujejo.
Oglej si celoten članek

Aaron Carter, ki je pred kratkim razkril, da zaradi duševnih bolezni potrebuje šest zdravil, je na Twitterju zapisal, da ga je njegova sestra Leslie, ko je bil še otrok, posilila.

Magazin Tragična usoda: Najstniška zvezda potrebuje šest različnih zdravil

Leslie, ena od štirih sester Carter, je v starosti 26 let umrla leta 2012, in sicer zaradi prevelikega odmerka zdravil na recept.

"Moja sestra je imela bipolarno motnjo, ki jo je zdravila z litijem. Ni ji bilo všeč, kako se je po njem počutila. Ko ga ni jemala, je naredila stvari, ki jih ni nameravala narediti. V to res verjamem. Star sem bil 10 let. Moja sestra me je, ko sem bil star med 10 in 13 let in ko ni jemala zdravil, posilila,“ je Carter zapisal na Twitterju.

Nekdanja najstniška zvezda sicer tudi trdi, da so ga na začetku njegove kariere zlorabljali plesalci, ki so delali z njim, in tudi njegov brat Nick Carter, ki je pred nekaj dnevi zahteval prepoved približevanja, ker ima Aaron strelno orožje in je grozil njegovi noseči ženi. "Sedaj je Nick na vrsti, da pove resnico o tem, kaj je naredil eni od deklet v naši družini. Moja resnica je znana in upam, da bodo vse žrtve nasilja in posilstva našle mir in pravico,“ je še dejal Aaron.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:02 20. September 2019.

    Članek,ki ni vreden komentarja.

  • 17:01 20. September 2019.

    Čakaj... spomni se, da ga je posilila, ne spomni pa se, ali je bil star 10, 11, 12 ali 13 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.