Znani poročni načrti Jen in Justina

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Jennifer Aniston in Justin Theroux očitno ne načrtujeta dolge zaroke.
Oglej si celoten članek

Jennifer Aniston in Justin Theroux v začetku decembra načrtujeta desetdnevni zasebni safari v Keniji, kjer naj bi si, če bo šlo vse po načrtih, tudi izmenjala poročne zaobljube, poroča Daily Mirror. Nad to idejo naj bi bila navdušena predvsem Jen, ki ji je všeč zamisel, da bi z Justinom pobegnila in se poročila na skrivaj.  "Oba si želita zasebno in intimno poroko. Všeč jima je ideja pobega in poroke v tujini. Kenija bo zanju lep romantičen oddih, kjer bi rada prejela neke vrste neformalni blagoslov," je razkril neimenovani vir in dodal, da se bosta zvezdniška golobčka po vrnitvi z romantičnega potovanja verjetno odločila še za uradni obred v Los Angelesu.

Njun popoln načrt malce kazi le zdravstveno stanje igralkine matere Nancy, ki po možganski kapi lani še ne more potovati. "Nancy si obupano želi prisostvovati hčerkini poroki. Vendar po lanski hudi možganski kapi žal ne more potovati, zato bo morala Jen izbrati med mamo in sanjsko poroko,“ še pravi vir.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.