Magazin > VIP
23 ogledov

Znani poročni načrti Jen in Justina

Jennifer Aniston Justin Theroux FameFlynet
Jennifer Aniston in Justin Theroux očitno ne načrtujeta dolge zaroke.

Jennifer Aniston in Justin Theroux v začetku decembra načrtujeta desetdnevni zasebni safari v Keniji, kjer naj bi si, če bo šlo vse po načrtih, tudi izmenjala poročne zaobljube, poroča Daily Mirror. Nad to idejo naj bi bila navdušena predvsem Jen, ki ji je všeč zamisel, da bi z Justinom pobegnila in se poročila na skrivaj.  "Oba si želita zasebno in intimno poroko. Všeč jima je ideja pobega in poroke v tujini. Kenija bo zanju lep romantičen oddih, kjer bi rada prejela neke vrste neformalni blagoslov," je razkril neimenovani vir in dodal, da se bosta zvezdniška golobčka po vrnitvi z romantičnega potovanja verjetno odločila še za uradni obred v Los Angelesu.

Njun popoln načrt malce kazi le zdravstveno stanje igralkine matere Nancy, ki po možganski kapi lani še ne more potovati. "Nancy si obupano želi prisostvovati hčerkini poroki. Vendar po lanski hudi možganski kapi žal ne more potovati, zato bo morala Jen izbrati med mamo in sanjsko poroko,“ še pravi vir.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.