Znani Slovenci so se pred ukrepi umaknili na lepše

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Tudi Ana Roš je na lepšem …
Oglej si celoten članek

Vodja konzularnega sektorja na MZZ Andrej Šter je dobil vprašanje prebivalca, ki ga je zanimalo, kako to, da nekateri znani Slovenci na veliko potujejo in se s tem hvalijo preko družbenih omrežjih, čeprav sam ne sme odpotovati niti iz Komende v Kranj. "Gledam fotografije; Branko Djurić s Kanarskih otokov, Helena Blagne nekje v tropih, influencerka Alja Perne v Dominikanski republiki, Senka Umek v Dubaju.."

Priljubljeni so tudi Kanarski otoki. Tam sta decembra uživala Salome in Tomaž Mihelič ter Slovence zabavala s svojimi filmčki.

Anja Jenko pa se je potepala po Trstu.

Upamo, da bodo vsi brez težav pripotovali domov. Šter je namreč poudaril: "Ne bomo se več ukvarjali s pomočjo tistim, ki nekje nasedejo pri takšnih potovanjih. Tega ne moremo storiti zato, ker ne moremo več trditi, da je kjer koli na svetu nekdo, ki bi ga epidemiološka situacija presenetila.“
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 19

  • Ivo
    18:59 5. Februar 2021.

    Zelo se sekirajo zaradi nekega Štera! Se jim vidi na fotografijah.

  • 18:36 5. Februar 2021.

    Upam, da jih obišče policija in izda nalog za plačilo kazni za prehod med občinami. Če je vojna, potem je …

  • 16:04 5. Februar 2021.

    A Salome je celega pujsa požrl-a ali ga-jo je slon zaplodil.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.