Magazin > VIP
12373 ogledov

Znani Slovenci so se pred ukrepi umaknili na lepše

helena blagne Facebook
Tudi Ana Roš je na lepšem …

Vodja konzularnega sektorja na MZZ Andrej Šter je dobil vprašanje prebivalca, ki ga je zanimalo, kako to, da nekateri znani Slovenci na veliko potujejo in se s tem hvalijo preko družbenih omrežjih, čeprav sam ne sme odpotovati niti iz Komende v Kranj. "Gledam fotografije; Branko Djurić s Kanarskih otokov, Helena Blagne nekje v tropih, influencerka Alja Perne v Dominikanski republiki, Senka Umek v Dubaju.."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne)


Dejstvo je, da so potovanja v tujino odsvetovana, niso pa prepovedana. Poleg zgoraj naštetih je na lepšem tudi kuharica Ana Roš, ki uživa na Zanzibarju. Ob posnetku je Ana zapisala, da je ugrabila svoje otroke in jih odpeljala v Afriko, kjer dopoldne opravljajo šolske obveznosti, popoldne pa uživajo na plaži. "Končno so spet videti kot zdravi otroci,“ je dodala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ana ros (@anaros40)


Z Zanzibarja se je javljal tudi plesalec in pevec Sebastian, vplivnica Katarina Benček pa uživa v Dubaju. Tam je bila menda tudi Ursula Gawish, „snaha“ ljubljanskega župana.

Priljubljeni so tudi Kanarski otoki. Tam sta decembra uživala Salome in Tomaž Mihelič ter Slovence zabavala s svojimi filmčki.

Anja Jenko pa se je potepala po Trstu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Jenko (@anjajenko)

Upamo, da bodo vsi brez težav pripotovali domov. Šter je namreč poudaril: "Ne bomo se več ukvarjali s pomočjo tistim, ki nekje nasedejo pri takšnih potovanjih. Tega ne moremo storiti zato, ker ne moremo več trditi, da je kjer koli na svetu nekdo, ki bi ga epidemiološka situacija presenetila.“
 

Komentarjev 19
  • Ivo 18:59 05.februar 2021.

    Zelo se sekirajo zaradi nekega Štera! Se jim vidi na fotografijah.

  • FranjoL 18:36 05.februar 2021.

    Upam, da jih obišče policija in izda nalog za plačilo kazni za prehod med občinami. Če je vojna, potem je za vse.

  • sam1 16:04 05.februar 2021.

    A Salome je celega pujsa požrl-a ali ga-jo je slon zaplodil.....