Znani Slovenec: "Potrč ima toliko denarja, da se lahko pre***ava s Švedske"

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Marko Potrč razjezil ne le Oriano Girotto, temveč tudi našega resničnostnega zvezdnika ...
Oglej si celoten članek

Nad Marka Potrča se je javno spravil tudi priljubljeni junak šova Ljubezen po domače, Gašper Hafner, ki je zapisal, da Potrč "'glumi glivo' s Švedske". Hafnr je s tem zapisom marsikoga razburil, očitali so mu celo, da mu je "dolgčas okoli gobca" in ga spraševali , če "ni dobil dovolj pozornosti v svoji dnevni sobi".

A Gašper se ne da, odkrito pove, zakaj je tako jezen na Marka Potrča. "On ima toliko denarja, da se lahko pre***ava s Švedske. On je zame egoist, če bi bil toliko človek, bi pomislil na stare starše in bolne. Za nekoga, ki čaka na srčne zaklopke, to ni le ena 'gripca'. Naj uživa in hodi po svetu, a naj bo vsaj obziren in zapre gobec. Sam ima hišo in okoli en hektar zemlje, kaj pa vsi ljudje, ki živijo v bloku? Ne vem, kaj je tako težko biti obziren in nositi masko tistih 20 minut, ko greš v trgovino? Jaz sem tudi hodil delat po celi Sloveniji, pa enkrat nisem imel težav s policisti. Vsi smo postali preveč razvajeni in egoistični. Takoj mahamo, da so nam kratene pravice, nihče pa ne pomisli na dolžnosti. Jaz moram delati, kako bom delal, če bom zbolel? Naj dokaže, da je to samo gripca, je pa spiz***. Švedi se tudi veliko bolj držijo predpisov, mi pa smo še vedno Balkanci in imamo miselnost, da nam nihče nič ne more. Imam prijateljico na Švedskem. Tam s plačo 2000 evrov zelo skromno živi, privošči si eno Milko na mesec, tanka na dva meseca, živi v garsonjeri. Pri nas pa si še vedno lahko privoščiš plato piva na dan," meni nekdanji resničnostni zvezdnik, ki ima tudi sam stare starše in hudo bolnega, komaj 33 let starega, prijatelja, zato se mu ni težko držati ukrepov, če na ta način lahko zaščiti ljubljene.

Foto: Pop TV gašper hafner   

Prejšnji teden pa sta se na spletu "zapela" tudi Marko Potrč in Oriana Girotto, ki je Potrču prav tako kot Hafner očitala, da je strahopetno zbežal. Marko, ji je takrat napisal dolgo javno pismo, ki ga lahko preberete TUKAJ in na katerega se je kasneje odzvala tudi Oriana, ki je med drugim zapisala:  "Dragi Marko, med tisoči in tisoči pozitivnimi komentarji si našel edinega, ki ti ni naklonjen in iz tega naredil post za časopise. Lahko bi mi odgovoril pod komentar, a ne, želel si me kaznovati in me javno ožigosati. Je to opozorilo za vse, ki ne mislijo enako, naj se zadržijo opazk? Tako kot ti, ima verjetno tudi kdo drug pravico do svojega mnenja kot v vsaki demokratični skupnosti, mar ne? S tem se verjetno lahko strinjava oba? Opažam, da so se spletle zgodbe o tem, kako naj bi tebi in tvoji družini zaželela bolezen. Tega nisem zapisala nikjer. Bolezni ne želim nikomur na svetu. To je dokaz, kako hitro se razvijejo lažne novice, kot na primer ta, da so mi ljudje po tvojih besedah pripisali pripadnost politični stranki, s katero sem vedno bila precej v konfliktu. Res ne razumem, kako lahko v stavek, ki naj bi bil namenjen meni, vrineš še ime ministra, ki, oprosti, z mano res nima nobene zveze, ne po politični pripadnosti, ne po mentaliteti."

Njen celoten zapis pa si lahko preberete TUKAJ

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 19

  • ode
    07:27 25. Februar 2021.

    Ko se bo izgubljeni sin vrnil, bi mu morala policija natakniti lisice in ga po uradni dolžnosti obtožiti krivde za …

  • 01:52 25. Februar 2021.

    Zakaj pa ne jaz mu privoščim tudi v Sloveniji ni nič novega vsa politika nas j....e skoraj že 1 leto …

  • 10:29 24. Februar 2021.

    Koliko denarja pa ima? Kot vem, je že kar nekaj časa brezposeln, prav tako njegova madam (oz. plete cekarje, ki …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.