Znani Slovenec razkril, da k prostitutkam hodi znani odvetnik!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
"Počutim se tako osramočen, da vam ne morem povedati."
Oglej si celoten članek

Tomaž Gorec, podjetnik, popotnik in vloger svoje sledilce rad "podraži" z žgečkljivimi temami. Pred časom je govoril o tem, zakaj moški hodijo na plačan seks. Razkril je, da ima ogromno znancev in prijateljev, poročenih in samski, ki zelo radi obiskujejo prodajalke ljubezni.

Povedal je celo, da mu je znani odvetnik, s katerim sta sklepala posel, razkril, da zelo rad obiskuje prodajalke ljubezni v sosednji Avstriji. Tomaž pa pravi, da ima sam veliko raje bolj zadržane ženske in da nikoli ne bi šel med rjuhe z žensko, ki je bila pol ure nazaj z drugim. "Poznam človeka, ki je punci prinesel 200 tisoč evrov, da bi nehala. Ko take slišim, me je sram, da sem moški," je povedal.

Kakšne zgodbe vse je že slišal o slovenskih moških in prostitutkah preverite v videu. 

V zavihku Bizarno preberite tudi ostale bizarne zgodbe, ki so se zgodile pri nas in po svetu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 17:17 22. September 2022.

    Ma saj ni problem, da hodiš h kurbam.. problem je če-ko ugotoviš da je to tvoja partnerica..

  • 13:47 22. September 2022.

    Sam sem zaposlen v tem hotelu in dnevno ga obišče preko 300 moških od športnikov pevcev filmskih igralcev iz celega …

  • 19:15 19. September 2022.

    Ne verjamem njegovi zgodbi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.