Znani Slovenec skrivnosten glede zakonskega življenja

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Kaj se dogaja v zakonu znanega filmarja?
Oglej si celoten članek

Filmski in televizijski režiser ter scenarist Jan Cvitkovič je zelo skrivnosten glede svojega zakona. Kot smo že poročali, se je znašel v javnem registru pogodb o ureditvi premoženjskopravnih razmerij in tudi povedal, da se je ločil pri notarju. Takšna ločitev je sicer možna, kadar zakonca nimata mladoletnih otrok in nerešenih premoženjskih vprašanj, ki jih je Cvitkovič očitno rešil s pogodbo o premoženjskopravnih razmerij, kot je razvidno v javnem registru.

Kljub temu dejstvu pa režiser ne želi komentirati, ali je ločen. "Sem in nisem, sem in nisem," je bil njegov odgovor, na komentar, kako naj si njegov stan razlagajo morebitne oboževalke, pa je odgovoril: "Sam pišem scenarij na izolirani lokaciji in nimam oboževalk."

Foto: Mediaspeed.net Jan Cvitkovič

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.