Znani Slovenec z opolzkim odzivom po zmagi odbojkašev

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Tako so se na včerajšnjo zmago naših odbojkarjev odzvali nekateri znani Slovenci in Slovenke.
Oglej si celoten članek

Slovenski odbojkarji so sinoči v polfinalu evropskega prvenstva premagali Poljsko s 3:1 v nizih in se po štirih letih znova uvrstili v finale tega tekmovanja. V petek pa bo znan tekmec Slovenije, ki bo izbrancem Alberta Giulianija poskušal preprečiti osvojitev zlatega odličja. Prav Francija je leta 2015 premagala Slovence, drugi možni tekmec je Srbija. 

Foto: Epa slovenija odbojka

A sinoči je bilo na vrsti slavje, ki je zajelo tudi številne znane Slovence. Televizijski in radijski voditelj Iztok Gartner je s svojo žgečkljivo pripombo podražil športno voditeljico Sanjo Modrič, Saša Lendero pa se je pošalila v stilu svojega legendarnega komada Ne grem na kolena. To so nekateri zvezdniški odzivi ...

Borut Pahor: "Ker so se borili, bi jih podprli tudi, če bi zgubili. Ker pa so zmagali, jim bomo tudi v finalu do zmage pomagali! (rima)"

Blaž Švab: "Neskončno ponosni. Hvala vam."

Saša Lendero: "ZMAGAAAA!!!! To je bilo noroooo!!! Za tole gre pa človek tudi na kolena!!!!! Čestitke dragi fantje za nepozabno igro, prepolno srca, ki ste ga napolnili tudi nam!!!"

Nuša Derenda: "JAAAAAAA!!!! Bravo naši!!!! Kdor ne skače, ni Sloven'c. Kako gre naprej? Hej, hej, hej!!!"

Taiji Tokuhisa: "Kako čudovita tekma in atmosfera. Slovenija je v finalu @eurovolley2019."

Iztok Gartner: "Če Sanja Modrič zdajle nima mokre, je ne bo imela nikoli. Ali kot je rekel Humphrey Bogart v Casalanci: We'll Always Have Paris. #odbojka"

Jean Frbežar: "N-O-R-O. Fak** ne morem verjet. Padel je evropski, padel je svetovni prvak. Pariiiiiiz, hirvikam (prihajamo, op. a). Srebro imamo, tako kot pred 4 leti, ampak gremo na zlato!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 20:27 27. September 2019.

    Iztok Gartner: je en brezvezni drkač.......

  • 18:01 27. September 2019.

    ej a tebe Ana Fetih, ljubiteljico čefurjev, dejansko nekdo plača za te budalaštine ki jih sklamfaš skup?

  • 14:12 27. September 2019.

    Če Sanja Modrič zdajle nima mokre.... Če bi tole napisal jaz,bi me Adi takoj zradiral,ko pa to pišejo njegovi "drugovi",je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.