Znani Slovenec zaradi Vesninega Miha ob posel!

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Na izgubi ni samo Vesna, temveč tudi ...
Oglej si celoten članek

Priljubljena resničnostna zvezdnica Vesna Šošterič, ki je svojo srečo v ljubezni našla v šovu Ljubezen po domače, je prejšnji teden sporočila, da jo je njen Miha novembra brez pojasnila zapustil. Vesna je pojasnila, da se je Miha za ta korak odločil tik pred selitvijo na njihovo kmetijo in tik pred razgovorom za službo, ki mu ga je uredila Vesna.

Vedno dobrovoljna kmetica je sicer razočarana, saj naj bi se z Miho maja poročila, a je dogodek ni preveč potrl. Miha pa ni razočaral le Vesne, temveč tudi Damjana Murka, ki se je v tej zgodbi znašel kot organizator njune poroke. Murko namreč počne tudi to in to zelo resno. Denisu Avdiću je namreč zaupal, da v tem poslu ni prostora za lik Damjana Murka in da na porokah ne poje, razen, če si mladoporočenci to zaželijo, kar pa je zelo redko. Zaupal je še, da se na organizacijo vsake poroke pripravlja približno eno leto in da jih bo letos organiziral štiri. 

Damjan Murko Lahko se mu smejete, ampak poglejte, koliko jih je "našeškal"

Ljubezen po domače Vesna iz Ljubezen po domače: S temi besedami je Miha prekinil zvezo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:35 20. Januar 2019.

    Rajši se ne bi nikoli poročil, kot da mi poroko organizira Murko. Kdo tega kretena lahko povabi v svojo bližino? …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.