Magazin > VIP
31576 ogledov

Vesna iz Ljubezen po domače: S temi besedami je Miha prekinil zvezo

vesna šošterič Miro Majcen
Vesni je še vedno hudo, da ji Miha ni povedal, zakaj je razdrl zaroko.

Ena najslavnejših ljubezenskih zgodb pri nas se je novembra zaključila. Vesna in Miha sta se spoznala v šovu Ljubezen po domače. Vesna si je sicer izbrala Jožka, a ji je ušel. Nato je k sebi povabila Miho, ki ji je dal še med šovom jasno vedeti, da mu veliko pomeni. Vse je bilo sanjsko, celo zaročila sta se. Poroka bi morala biti letos, a je Miha zaroko razdrl.

"Prišlo je popolnoma nepričakovano. Pogovarjali smo se, da bi mu bližje mojemu domu poiskali službo. Najprej je privolil, nato je rekel, da je noče. Pa sem mu rekla: 'Prav, se boš pa od tukaj vozil v staro službo.' Odvrnil mi je: 'Vesna, bolje, da kar končava.' Nič mi ni bilo jasno. Prosila sem ga, naj bi pojasni razlog za to odločitev, a mi razloga ni dal.“

Odločitev, da se v tej zvezi ne vidi več, je Vesni sporočil po telefonu. Pred novim letom je k njej prišel po svoje stvari in ji na vprašanje, zakaj je razdrl zaroko, odgovoril le, da se je tako odločil sam. "Tega ne verjamem. Ali so nanj vplivali starši, prijatelji, v službi … Ne vem, ampak sam se tako na hitro zagotovo ni odločil.“

Vesna je za naš medij še povedala, da je bil njun odnos harmoničen. "O vsem mogočem sva se pogovarjala. Nisva se prepirala, lepo sva se razumela. Saj pravim, da ni razloga, zakaj je odšel,“ je izjavila in dodala, da ne verjame, da se je v njuno zvezo vmešala druga ženska.

Na spletu se je pojavilo veliko komentarjev, češ da so za konec krivi njeni starši, s katerimi Vesna živi. "Starša se v najino zvezo nista vtikala in tudi pritiskala nista na naju. Lepo so se razumeli. Tudi oče in mama ne moreta verjeti, kaj se je zgodilo,“ še pravi Vesna, ki pa ji snubcev ne manjka. Oglasilo se ji je že nekaj fantov, ki želijo osvojiti njeno srce. "Sedaj se bom tega lotila drugače. Moral se bo izkazati,“ pravi Vesna, ki z optimizmom zre v prihodnost.

Komentarjev 6
  • viktorh 12:08 18.januar 2019.

    Upal sem, da ga bo srečala pamet. Živeti z baburo, ki ne ve kaj hoče, ki se ne zna osamosvojiti, je samomor.

  • marsal 18:26 15.januar 2019.

    vlak je redko peljal v tunel

  • Vesna Dolšak 14:59 15.januar 2019.

    Fanta je srečala pač pamet. :)