Znano, ali se Saša Lendero res vrača na televizijske zaslone

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
So bila naša ugibanja pravilna?
Oglej si celoten članek

Šov, ki ima moč, da tekmovalcem resnično spremeni življenje, se marca na Planet vrača že s tretjo sezono. Treninge pogumnih posameznikov, ki so se odločili napovedati boj odvečnim kilogramom, bosta tudi tokrat krojila trenerja Jan Kovačič in Nataša Gorenc, voditeljica nove sezone The Biggest Loser Slovenija pa je Saša Lendero, sporočajo s Planet TV. 

nov imidž Nov imidž: Aleš Hrvatin iz The Biggest Loser neprepoznaven

"Vsi si želimo biti srečni in se dobro počutiti v svoji koži. Na nekatere stvari žal nimamo vpliva, nekatere pa lahko spremenimo. Z novo sezono šova The Biggest Loser Slovenija bomo tukaj, da z vami naredimo prvi, največji korak do boljšega življenja. Nova sezona bo tako združila novo energijo in nov pristop z močnim čustvenim nabojem, zato se zelo veselim novega izziva," je ob tem povedala Saša. 

Magazin Zato nekdanja voditeljica Kmetije šova ne spremlja

V prvih dveh sezonah smo spremljali neverjetne preobrazbe tekmovalcev, ki so dokazali, da je s trdim delom, močno voljo in dobro ekipo strokovnjakov vse mogoče. Zmagovalca Bojan in Klara sta poskrbela za res neverjetno izgubo kilogramov, a še večja zmaga je spremenjen življenjski slog, ki jima omogoča bolj zdravo in polnejše življenje. Zdaj bodo priložnost za nov začetek dobili novi tekmovalci. 

Foto: Planet TV The biggest looser

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.