Znano ime Rebekine deklice

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Priljubljena pevka Rebeka Dremelj in njen Sandi sta svojo prvorojenko poimenovala Šajana.
Oglej si celoten članek

Rebeka Dremelj Škaler in njen mož Sandi Škaler sta svoji prvorojenki, ki ju je s svojim prihodom razveselila v ponedeljek popoldne, nadela ime Šajana, poroča revija Story. Zakonca sta sicer ime za svojo hčerko imela izbrano že šest let, tako da sta ves čas Rebekine nosečnosti, potem ko sta izvedela, da pod srcem nosi deklico, otroka že nagovarjala s tem imenom.

Mala Šajana, ki je ob rojstvu tehtala 3.700 gramov, velika pa je bila 54 centimetrov, je sicer nekoliko pohitela na svet in zakonca presenetila tri dni pred napovedanim rokom, 20. septembra. "Rodila sem tako, kot sem si zamislila. Naravno, brez sredstev proti bolečinam; porod je bil hiter in lahek, vse skupaj pa je trajalo tri ure,“ je po porodu povedala Rebeka za zgoraj omenjeno revijo in dodala: "Ko sem jo prvič dobila v roke, me je preplavila neizmerna sreča. Oba s Sandijem sva se vanjo zaljubila na prvi pogled.“

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.