Magazin > VIP
53 ogledov

Znano ime Rebekine deklice

Sandi in Rebeka Dremelj Žurnal24 main
Priljubljena pevka Rebeka Dremelj in njen Sandi sta svojo prvorojenko poimenovala Šajana.

Rebeka Dremelj Škaler in njen mož Sandi Škaler sta svoji prvorojenki, ki ju je s svojim prihodom razveselila v ponedeljek popoldne, nadela ime Šajana, poroča revija Story. Zakonca sta sicer ime za svojo hčerko imela izbrano že šest let, tako da sta ves čas Rebekine nosečnosti, potem ko sta izvedela, da pod srcem nosi deklico, otroka že nagovarjala s tem imenom.

Mala Šajana, ki je ob rojstvu tehtala 3.700 gramov, velika pa je bila 54 centimetrov, je sicer nekoliko pohitela na svet in zakonca presenetila tri dni pred napovedanim rokom, 20. septembra. "Rodila sem tako, kot sem si zamislila. Naravno, brez sredstev proti bolečinam; porod je bil hiter in lahek, vse skupaj pa je trajalo tri ure,“ je po porodu povedala Rebeka za zgoraj omenjeno revijo in dodala: "Ko sem jo prvič dobila v roke, me je preplavila neizmerna sreča. Oba s Sandijem sva se vanjo zaljubila na prvi pogled.“

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.