Znano, kaj je Karleuši zabičal mož, da se je zlomila

Foto: Zarko Basic/PIXSELL
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
Po vroči javni aferi jo ne bo kaznoval z ločitvijo, temveč z nečim, kar je zanjo očitno še bolj dramatično.
Oglej si celoten članek

Po javni aferi z mladim nogometašem Ognjenom Vranješem je Jeleni Karleuši soprog postavil ultimat, ki jo menda boli še bolj kot ločitev, poroča srbski Kurir. Po tem telefonskem pogovoru se je Jelena sredi vaje dobesedno zlomila. 

Duško Tošić se je menda odločil, da žene več ne bo zalagal z milijoni, ki jih zasluži, če bo prišlo do ločitve, pa bo Karleuša morala na sodišču dokazovati, koliko je v zakon doprinesla ona in koliko mož. Tošić ji je v telefonskem pogovoru menda rekel, da naj odslej računa le še na denar, ki ga zasluži sama, zaradi česar naj bi srbska turbo pevka med vajo za festival MAC povsem ponorela. 

Magazin Jelena Karleuša: Bo po vroči javni aferi še ob zakon?

"Duško se zaveda, da je Jelena v brezizhodni situaciji in da mora sprejeti, kar ji ponuja. Ostal bo v zakonu, a plačeval bo le še za otroke, ne pa tudi za njene osebne potrebe. Sedaj je na Jeleni, da se odloči, ali sprejme njegov ultimat. Jelena naj bi po tem telefonskem pogovoru med vajo za nastop jokala, češ da ji tega ne more narediti in ali je normalen, zagrabila svoje stvari in odšla s prizorišča," je vir izdal za omenjeni medij. 

Magazin Karleušin mož otroke straši, da bo mamica kmalu umrla

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 17:04 30. Januar 2019.

    pa kaj mate na zurnalu s srbi ,hrvati,.....??? In potem se grdavsi namenjate clanke....isti ste kot politiki!!!!

  • 16:01 30. Januar 2019.

    Kako zaslužiti z delom od doma? https://StartEarning.info?userid=100018

  • 14:37 30. Januar 2019.

    Dajte se že enkrat na žurnalu sprijaznit,da Jugoslavije ni več in nehajte objavljat predelanih tepčkov .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.