Znano, kaj je princ Harry šepnil Meghan

Foto: epa
Foto: epa
Princ Harry je pred oltarjem nekaj šepnil na uho nevesti Meghan Markle. Strokovnjaki so že razvozlali, kaj je izustil.
Oglej si celoten članek

V kapeli v gradu Windsor sta se poročila princa Harry in nekdanja ameriška igralka Meghan Markle. Nevesto je pred oltar pospremil Harryjev oče, princ Charles.

Magazin Meghan in Harry: Njuna poroka bo verjetno "padla v vodo"

Ko sta stala pred oltarjem, je Harry Meghan nekaj šepnil na uho. Strokovnjaki so iz njegovih ustnic razbrali, da je rekel: "Čudovita si. Pravi srečnež sem."

Slovesnost je vodil nadškof Canterburyja, Justin Welby, pridigo o moči ljubezni pa je držal škof Michael Bruce Curry iz Čikaga. "Naj vaju bog ljubi, naj vaju bog blagoslovi. Naj nas vse bog drži v rokah ljubezni,“ je zaključil govor, nakar se je zaslišala pesem Stand by me, ki jo je zapel zbor.

Magazin Prvi pogled na Meghanino obleko

Več o poroki leta si lahko preberete tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 02:37 20. Maj 2018.

    Znano, znano je in sicer, kako jo bo nategnil prvo noč od zadaj !! Budale - pa koga to zanima …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.