Znano, kdo bo menedžer Bara

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Planet TV je razkril, kdo bo vodil tekmovalce resničnostnega šova Bar. Vlogo menedžerja so zaupali Denisu Vikiću.
Oglej si celoten članek

Denis Vikić je že 12 let v gostinstvu in trenutno je menedžer treh uspešnih ljubljanskih lokalov. Pravi, da si je potihoma želel postati menedžer že takrat, ko sta bili na sporedu prva in druga sezona šova Bar, zdaj so se mu sanje uresničile.

"Delati sem začel v klubu Global, kjer sem bil do konca. Nato sem nadaljeval pot na Krvavcu, v En pubu in še nekaj drugih lokalih, pred tremi leti pa sem se prvič srečal z vodenjem, saj sem postal menedžer lokala Top Six in potem sem prevzel še Nebotičnik," je o svojih izkušnjah v gostinstvu povedal Vikić in dodal, da je služba menedžerja izredno zahtevna. "Nimaš več zasebnega življenja, saj moraš biti dostopen 24 ur na dan. To je največja razlika. Kot natakar moraš biti nasmejan, delati žur, ko pa si enkrat menedžer, moraš biti resen, odgovoren in delati red."

Vikić se novega izziva zelo veseli. Pravi, da ga prav nič ne skrbi, če se bodo v Bar prijavljali začetniki. "Meni je to najbolj všeč, če so začetniki. Tudi ko iščem novo osebje, najraje iščem takšne, ki še nimajo izkušenj. Najlažje jih naučiš svojega načina dela, ker če delaš z ljudmi, ki že znajo delati, so ti najbolj "pametni". Če bodo res izbrani takšni, bo zame to super."

Pravi tudi, da zna biti strog in povzdigniti glas. "Najbolj me razjezi, če dam neko nalogo, pa ta ni narejena ali je narejena površno, ker se ne potrudijo – kot bi rekel po domače, "hvatajo krivine".
Uspešni gostinec se zaveda, da nastop v šovu s sabo prinaša prepoznavnost, ki pa se je ne boji, tako kot tudi kritik ne. "Ne, kritik se ne bojim. Moji prijatelji vsi vedo, kakšen sem, in tudi če se bo o meni govorilo kaj grdega, bodo oni vedeli, kakšen sem. Razumem, da bo to nekakšna igra, in tisti, ki me poznajo, jim bo jasno, da bom moral včasih tudi stopiti v kakšno vlogo, ki je morda v svojem zasebnem življenju nimam."

Bar bo na Planet TV na sporedu spomladi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.