Magazin > Film & Glasba & TV
228 ogledov

Znano, kdo bo menedžer Bara

Denis Vikić Planet TV
Planet TV je razkril, kdo bo vodil tekmovalce resničnostnega šova Bar. Vlogo menedžerja so zaupali Denisu Vikiću.

Denis Vikić je že 12 let v gostinstvu in trenutno je menedžer treh uspešnih ljubljanskih lokalov. Pravi, da si je potihoma želel postati menedžer že takrat, ko sta bili na sporedu prva in druga sezona šova Bar, zdaj so se mu sanje uresničile.

"Delati sem začel v klubu Global, kjer sem bil do konca. Nato sem nadaljeval pot na Krvavcu, v En pubu in še nekaj drugih lokalih, pred tremi leti pa sem se prvič srečal z vodenjem, saj sem postal menedžer lokala Top Six in potem sem prevzel še Nebotičnik," je o svojih izkušnjah v gostinstvu povedal Vikić in dodal, da je služba menedžerja izredno zahtevna. "Nimaš več zasebnega življenja, saj moraš biti dostopen 24 ur na dan. To je največja razlika. Kot natakar moraš biti nasmejan, delati žur, ko pa si enkrat menedžer, moraš biti resen, odgovoren in delati red."

Vikić se novega izziva zelo veseli. Pravi, da ga prav nič ne skrbi, če se bodo v Bar prijavljali začetniki. "Meni je to najbolj všeč, če so začetniki. Tudi ko iščem novo osebje, najraje iščem takšne, ki še nimajo izkušenj. Najlažje jih naučiš svojega načina dela, ker če delaš z ljudmi, ki že znajo delati, so ti najbolj "pametni". Če bodo res izbrani takšni, bo zame to super."

Pravi tudi, da zna biti strog in povzdigniti glas. "Najbolj me razjezi, če dam neko nalogo, pa ta ni narejena ali je narejena površno, ker se ne potrudijo – kot bi rekel po domače, "hvatajo krivine".
Uspešni gostinec se zaveda, da nastop v šovu s sabo prinaša prepoznavnost, ki pa se je ne boji, tako kot tudi kritik ne. "Ne, kritik se ne bojim. Moji prijatelji vsi vedo, kakšen sem, in tudi če se bo o meni govorilo kaj grdega, bodo oni vedeli, kakšen sem. Razumem, da bo to nekakšna igra, in tisti, ki me poznajo, jim bo jasno, da bom moral včasih tudi stopiti v kakšno vlogo, ki je morda v svojem zasebnem življenju nimam."

Bar bo na Planet TV na sporedu spomladi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.