Znano, kdo je skrivnostna ženska ob Meghan Markle

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ob prvi obletnici poroke razkrita tudi ta skrivnost.
Oglej si celoten članek

Ob prvi obletnici poroke sta princ Harry in vojvodinja Meghan na Instagramu objavila serijo poročnih fotografij, ki jih je javnost tokrat videla prvič. S tem pa sta razkrila tudi skrivnost, o kateri so se spraševali mnogi, in sicer, kdo je bila skrivnostna ženska, ki je v kapeli Meghan podala poročni šopek. To je bila Harryjeva asistentka Clara Madden, 32-letnica z Nove Zelandije, ki je vodja projektov pri Harryjju in Meghan ter je bila ključni del ekipe tudi pri načrtovanju njunega poročnega dne. 

Leta 2016 je ljubka svetlolaska v palači povzročila manjše razburjenje, saj se je začela videvati z Nickom Loughranom, svetovalcu za medije, ki je v službi pri princu Williamu in Kate Middleton. Nick je le mesece pred tem namreč končal zvezo z Rebecco Deacon, ki je bila takrat Katina desna roka. Clara in Nick sta danes poročena.

Tudi Clara je sprva delala za Williama in Kate, zakonca pa sta se, ko sta bila leta 2014 na obisku na Novi Zelandiji, celo srečala z njenimi starši in jima razkrila, da je "Clara zvezda pisarne". Naslednjega leta je svetlolaska presedlala v Harryjevo pisano in od njegove zaroke naprej dokazala, da so njene organizacijske sposobnosti zlata vredne, zato nič čudnega, da jo kraljeva družina tako ceni in da so prav njo izbrali za to posebno nalogo, predajo poročnega šopka. 

Magazin Zato sta William in Kate nečaka spoznala šele včeraj

Magazin Vojvodinja Meghan se je opravičila

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:38 20. Maj 2019.

    Zanimivo, kako je angleška kraljeva družina varčna ... Pubec se je ženil v neki vojaški uniformi. Če bi nam JLA …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.