Znano, kje bo Mariah dahnila da

Foto: Profimedia Mariah Carey James Packer Barbuda poroka Foto: Profimedia Mariah Carey Barbuda poroka Foto: Profimedia Mariah Carey Barbuda poroka Foto: Profimedia Mariah Carey Barbuda poroka
Mariah si je za poroko izbrala luksuzno destinacijo.
Oglej si celoten članek

Mariah Carey in James Packer se bosta poročila na Barbudi. Slovesnosti naj bi se udeležilo 50 ljudi, ki jih bodo z zasebnimi letali pripeljali na kraj. Da bo dogodek zasebne narave, je potrdila pevka sama, ki je za Access Hollywood že pred časom povedala, da ne bosta vabila veliko ljudi. "Poroka ne bo velika, bo pa veličastna," je pojasnila pevka. 

Z avstralskim milijarderjem sta par dobro leto. Packer je pevki ob zaroki podaril 10 milijonov evrov vreden prstan, še bolj pa jo je razveselil, ker ne bosta podpisala predporočne pogodbe. Pevka naj bi ga v to prepričala, ker ima tudi sama na računu kar zajeten kupček denarja, ki pa ga po besedah njenega brata ni pripravljena uporabiti za pomoč svojim sorodnikom. Brat jo je javno okrcal, ker se ne odzove na klice njune sestre, ki nujno rabi zdravljenje, ki si ga sama ne more privoščiti. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.