Magazin > VIP
91 ogledov

Znano, kje bo Mariah dahnila da

Mariah Carey Barbuda poroka
1/4
Profimedias
Mariah si je za poroko izbrala luksuzno destinacijo.

Mariah Carey in James Packer se bosta poročila na Barbudi. Slovesnosti naj bi se udeležilo 50 ljudi, ki jih bodo z zasebnimi letali pripeljali na kraj. Da bo dogodek zasebne narave, je potrdila pevka sama, ki je za Access Hollywood že pred časom povedala, da ne bosta vabila veliko ljudi. "Poroka ne bo velika, bo pa veličastna," je pojasnila pevka. 

Z avstralskim milijarderjem sta par dobro leto. Packer je pevki ob zaroki podaril 10 milijonov evrov vreden prstan, še bolj pa jo je razveselil, ker ne bosta podpisala predporočne pogodbe. Pevka naj bi ga v to prepričala, ker ima tudi sama na računu kar zajeten kupček denarja, ki pa ga po besedah njenega brata ni pripravljena uporabiti za pomoč svojim sorodnikom. Brat jo je javno okrcal, ker se ne odzove na klice njune sestre, ki nujno rabi zdravljenje, ki si ga sama ne more privoščiti. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.