Znano, koliko časa sta ločena Ana Tavčar in Igor Pirkovič

Foto: RTV
Foto: RTV
Presenečeni?
Oglej si celoten članek

Kot je priljubljena voditeljica Ana Tavčar za zurnal24.si potrdila prejšnji teden, je njenega zakona z voditeljem in urednikom Igorjem Pirkovičem konec. O njunem razhodu se je namreč pisalo že pred leti, ko Ana pri vodenju oddaje Dobro jutro ni več uporabljala priimka Pirkovič.

Lepa voditeljica pa se ne utaplja v žalosti, te dni je na Instagramu objavila, da se poleg vodenja in ustvarjanja oddaje Sobotno popoldne, posveča tudi akademskim sferam, objavila je namreč nov znanstveni članek. Več o tem TUKAJ.

Marsikoga pa bo presenetilo, kako dolgo sta Ana in Igor novico o ločitvi "skrivala" pred mediji. Ana je Slovenskim novicam namreč zaupala, da sta se razšla pred skoraj enim letom. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 01:02 27. Oktober 2022.

    Ana, malo dražja izvedba putane.

  • 18:07 26. Oktober 2022.

    Pa koga to briga?

  • 16:56 26. Oktober 2022.

    Že od začetka ne vem kaj je videla na zanemarjenem in nesposobnem butlju. Včasih se je še sama ponorčevala, da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.