Znebili so se Putinove ljubimke

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Vsaj navidezno ...
Oglej si celoten članek

Potem ko je Zahod proti Putinovima odraslima hčerkama napovedal sankcije, so morali pri veliki ruski medijski skupini National Media Group, ki jo od leta 2014 vodi predsednikova ljubimka Alina Kabaeva, ukrepati, da kazni ne bi doletele tudi njih. S spletne strani so sedaj umaknili Alinino ime in fotografijo, razloga za ta korak niso podali.

Pred tem je vodja opozicije Aleksej Navalni od Zahoda zahteval tudi sankcije proti Putinovem "propagandnim medijem". Iz zapora je sporočil: "Rad bi vas spomnil, da je skupina National Media Group, ki ima v lasti levji delež tega ustroja laži, v Putinovi lasti in jo formalno vodi njegova ljubica Alina Kabaeva."

"Propagandisti oblikujejo javno mnenje, ki Putinu ne le dovoljuje izvajanje vojnih zločinov, ampak te od njega celo zahtevajo," je še dodal Navalni. 

Kabaeva, ki naj bi se s predsednikom romantično zapletla leta 2008, ko je bila poslanka, naj bi Putinu rodila tri otroke. Z njimi naj bi se skrivala v razkošni koči v Švici. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.