Zrasla je v pravo lepotico

Foto: FameFlynet Madeline Zima Foto: FameFlynet Madeline Zima
Se spomnite Gracie Sheffield iz serije Varuška?
Oglej si celoten članek

Madeline Zima je z igranjem začela pri petih letih, zaslovela pa je pri osmih, ko je dobila vlogo v humoristični nadaljevanki Varuška. Vlogo Gracie Sheffield je igrala pet let.

Madeline je že od nekdaj zelo delavna. Snemanje omenjene serije je dobro usklajevala s šolskimi obveznostmi in tudi s snemanjem filmov.

Mladenka, ki je zdaj stara 28 let, pa se lahko pohvali tudi z glasbenim talentom. Za vlogo v filmu The Sandy Bottom Orchestra se je naučila igrati violino. V tem je blestela. Glasbeniki, ki so sodelovali pri filmu, so verjeli, da je dekletce profesionalna violinistka.

Šokirala oboževalce

Številni v Madeline – četudi je zdaj že odrasla – še vedno vidijo nedolžnega otroka iz serije Varuška. Ko je sprejela vlogo v seriji Kaliforniciranje, v kateri igra spolno zelo aktivno mladenko, so bili številni šokirani. A ne kritiki; ti so bili nad njeno predstavo navdušeni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.