Magazin > VIP
22 ogledov

Zrasla je v pravo lepotico

Madeline Zima
1/2
FameFlynet
Se spomnite Gracie Sheffield iz serije Varuška?

Madeline Zima je z igranjem začela pri petih letih, zaslovela pa je pri osmih, ko je dobila vlogo v humoristični nadaljevanki Varuška. Vlogo Gracie Sheffield je igrala pet let.

Madeline je že od nekdaj zelo delavna. Snemanje omenjene serije je dobro usklajevala s šolskimi obveznostmi in tudi s snemanjem filmov.

Mladenka, ki je zdaj stara 28 let, pa se lahko pohvali tudi z glasbenim talentom. Za vlogo v filmu The Sandy Bottom Orchestra se je naučila igrati violino. V tem je blestela. Glasbeniki, ki so sodelovali pri filmu, so verjeli, da je dekletce profesionalna violinistka.

Šokirala oboževalce

Številni v Madeline – četudi je zdaj že odrasla – še vedno vidijo nedolžnega otroka iz serije Varuška. Ko je sprejela vlogo v seriji Kaliforniciranje, v kateri igra spolno zelo aktivno mladenko, so bili številni šokirani. A ne kritiki; ti so bili nad njeno predstavo navdušeni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.