Zredite se do 12 kg

Foto: Žurnal24 Tudi v času nosečnosti ni zdravo pretiravati z nabiranjem dodatnih kilogramov.
Med vašo nosečnostjo se kaj hitro naberejo dodatni kilogrami – jasno, v vas raste še eno bitje. Vendar obstaja tudi meja, do katere je vaše pridobivanje kilogramov še upravičeno.
Oglej si celoten članek

Veste zaradi česa se redite med nosečnostjo? Zaradi teže otroka, dodatne količine krvi, večjih prsi, razvijajoče se maternice, posteljice in amnijske tekočine. Večina nosečnic v drugem trimesečju pridobi do tri kilograme dodatnih maščob in ta zaloga ženski še kako pomaga v pozni nosečnosti, ko potrebuje veliko energije. Povprečno se ženske med nosečnostjo zredijo od 13 do 14 kilogramov, idelano pa bi bilo 11,5 kilogramov. Če se zredite več, se lahko pojavijo težave s hrbtenico ali krčne žile.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.