"Zsa Zsa me je prisilila v zakon"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Mož Zsa Zse Gabor, princ Frederic von Anhalt je le malo pred njuno 26. obletnico poroke presenetil z izjavo, da ga je igralka prisilila v poroko.
Oglej si celoten članek

Sedeminšestdesetletni princ Frederic von Anhalt je pustil kar nekoliko grenak priokus na 26. obletnico njegovega zakona s 95-letno nekdanjo filmsko zvezdo Zsa Zso Gabor, ki jo nameravata praznovati 19. avgusta. V nekem televizijskem intervjuju za nemško televizijo je namreč izjavil, da ga je zvezdnica dejansko prepričala v zakon. "V najinem primeru se nisem jaz poročil z mojo ženo, ampak se je ona poročila z mano. Moja žena si je tako želela, tako da me je tako rekoč prisilila v zakon," je povedal ter dodal, da takrat še ni bil niti zaljubljen vanjo. Frederic je tudi priznal, da se je tedaj "počutil kot kur**", ampak je pa dobro vedel, za kaj se gre - za igro.

Med njima se je sicer v času njunega zakona vseeno razvilo globoko prijateljstvo. "Če bo moja žena umrla pred mano, bom ostal sam. Ne bom se ponovno poročil," je zatrdil ter še dodal: "Skozi leta sem ugotovil, da je bila v mojem življenju moja najboljša prijateljica moja žena."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.