Magazin > VIP
57 ogledov

"Zsa Zsa me je prisilila v zakon"

Princ Frederic von Anhalt, Zsa Zsa GAbor Reuters
Mož Zsa Zse Gabor, princ Frederic von Anhalt je le malo pred njuno 26. obletnico poroke presenetil z izjavo, da ga je igralka prisilila v poroko.

Sedeminšestdesetletni princ Frederic von Anhalt je pustil kar nekoliko grenak priokus na 26. obletnico njegovega zakona s 95-letno nekdanjo filmsko zvezdo Zsa Zso Gabor, ki jo nameravata praznovati 19. avgusta. V nekem televizijskem intervjuju za nemško televizijo je namreč izjavil, da ga je zvezdnica dejansko prepričala v zakon. "V najinem primeru se nisem jaz poročil z mojo ženo, ampak se je ona poročila z mano. Moja žena si je tako želela, tako da me je tako rekoč prisilila v zakon," je povedal ter dodal, da takrat še ni bil niti zaljubljen vanjo. Frederic je tudi priznal, da se je tedaj "počutil kot kur**", ampak je pa dobro vedel, za kaj se gre - za igro.

Med njima se je sicer v času njunega zakona vseeno razvilo globoko prijateljstvo. "Če bo moja žena umrla pred mano, bom ostal sam. Ne bom se ponovno poročil," je zatrdil ter še dodal: "Skozi leta sem ugotovil, da je bila v mojem življenju moja najboljša prijateljica moja žena."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.