Zsa Zso razglasili za mrtvo

Foto: Žurnal24 Frederik von Anhalt upa, da bo Zsa Zsa dočakala rojstvo otroka. (Foto: Pixsell)
Pokojninska blagajna je igralko Zsa Zso Gabor razglasila za mrtvo.
Oglej si celoten članek

93-letna Madžarka Zsa Zsa Gabor od septembra dalje ni več prejemala pokojnine v višini 6100 dolarjev (več kot 4600 evrov), saj jo je pokojninski zavod ameriških umetnikov Aftra razglasil za mrtvo. "To je svinjarija. Ko sem jih poklical, so mi dejali, da imajo podatek, da je moja žena umrla 1. septembra," se je razburil zvezdničin mož princ Frederic von Anhalt.

Zavod, vsaj tako pravijo, je poleti igralki poslal pismo. Tega pa Zsa Zsa nikoli ni prejela, saj ga je pošta vrnila ustanovi, nakar so jo takoj razglasili za mrtvo in njeno pokojnino ukinili. "Poslati jim moram dokaze, da moja žena še živi. To je perverzno. Ali naj jo v invalidskem vozičku odpeljem k njim? Pokojnino naj nam čim prej vrnejo, da bomo lahko plačali zdravila, ki jih nujno potrebuje. Ali res verjamejo, da je Zsa Zsa že mrtva in da sem jo nagačeno skril v klet?“ je za nemški Bild še izjavil princ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.