Magazin > VIP
13 ogledov

Zsa Zso razglasili za mrtvo

Frederik von Anhalt upa, da bo Zsa Zsa dočakala rojstvo otroka. (Foto: Pixsell) Žurnal24 main
Pokojninska blagajna je igralko Zsa Zso Gabor razglasila za mrtvo.

93-letna Madžarka Zsa Zsa Gabor od septembra dalje ni več prejemala pokojnine v višini 6100 dolarjev (več kot 4600 evrov), saj jo je pokojninski zavod ameriških umetnikov Aftra razglasil za mrtvo. "To je svinjarija. Ko sem jih poklical, so mi dejali, da imajo podatek, da je moja žena umrla 1. septembra," se je razburil zvezdničin mož princ Frederic von Anhalt.

Zavod, vsaj tako pravijo, je poleti igralki poslal pismo. Tega pa Zsa Zsa nikoli ni prejela, saj ga je pošta vrnila ustanovi, nakar so jo takoj razglasili za mrtvo in njeno pokojnino ukinili. "Poslati jim moram dokaze, da moja žena še živi. To je perverzno. Ali naj jo v invalidskem vozičku odpeljem k njim? Pokojnino naj nam čim prej vrnejo, da bomo lahko plačali zdravila, ki jih nujno potrebuje. Ali res verjamejo, da je Zsa Zsa že mrtva in da sem jo nagačeno skril v klet?“ je za nemški Bild še izjavil princ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.