Zveza v krizi: Starleta zaradi lepotnih posegov ob spolnost

Zaradi lepotnih operacij trpi ljubezensko življenje razvpite britanske zvezdnice Katie Price …
Oglej si celoten članek

Zveza Katie Price (42), ki je trenutno skupaj z 22-letnim Charlesom Druryjem, je v krizi. Bizarno je, da so razlog ravno nedavne lepotne operacije, ki si jih je svetlolaska privoščila, da bi bila videti mlajša, sedaj pa se po navedbah virov "obnaša kot stara gospa", piše britanski tabloid The Sun. Katie, ki si je poleti v Turčiji privoščila pomanjšanje prsi in lifting obraza, je namreč še vedno v brazgotinah, zaradi katerih se je morala odpovedati spolnemu življenju, saj se boji, da bi ji popokali šivi, kljub temu, da si vroče zabave s Charlesom zelo želi. 

Operacije ji niso prinesle sreče in zadovoljstva, saj si ni predstavljala, da bo okrevanje potekalo tako dolgo. Še vedno pa je videti tako slabo, da se ne more pogledati niti v ogledalo. "Po fotografiranju vedno prosi, naj uredijo, da se šivov in brazgotin na fotografijah ne bo videlo," je še razkril vir. Katie je takoj po operaciji šokirala javnost s fotografijami, saj je bila še vsa v povojih, modricah in otečena, za pomanjšanje prsi pa se je odločila predvsem zato, ker se ji je zdelo, da je z njimi videti debela, kot je razkrila sama. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.