Zvezda Exatlona na domu presenetil hčerkici pokojnega oboževalca

Foto: Exatlon/Planet TV
Foto: Exatlon/Planet TV
Velika gesta znanega voditelja, pevca in resničnostnega zvezdnika ...
Oglej si celoten članek

Igor Mikič Mišica, ki se je ravnokar vrnil iz vroče Dominikanske republike, kjer je v resničnostnem šovu Exatlon izpadel tik pred finalom, trenutno veliko časa namenja druženju z oboževalci, ki so navijali zanj. Med njimi je tudi ogromno otrok in pevec ter voditelj si vedno vzame čas, da z njimi poklepeta in se fotografira.

Za dve oboževalki, ki sta zanj navijali v Exatlonu, pa je pripravil prav posebno presenečenje. Obiskal ju je na domu. Pet in sedem let stari deklici sta namreč hčerki njegovega oboževalca, ki je pred štirimi leti tragično preminil v prometni nesreči. Igor je njegovima deklicama tako izpolnil veliko željo.

Foto: Osebni arhiv Igor Mikič

Dekleti sta bili seveda presrečni, in čeprav sta bili na začetku obiska presenečenja malce sramežljivi, Mikiča na koncu skoraj nista izpustili domov. V domači igralnici sta mu pripravili čisto pravi Exatlon poligon, tekmovat pa so prišle tudi njune prijateljice iz soseščine. A to še ni vse, Mikič je družino presenetil s piškoti, ki jih je spekel sam. In to tako dobrimi, da bi se po Zvezdah plešejo in Exatlonu z lahkoto udeležil tudi MasterChefa. Čeprav je glasbenik, pa sta tokrat mini koncert dekleti priredili njemu. 

Foto: Osebni arhiv Igor Mikič

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 00:33 31. December 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 10:06 30. December 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec …

  • 09:59 30. December 2021.

    5 in 7 let stari otroci gledajo reality showe?! Resno?! Ali je tega tipa želela spoznati mama in je izkoristila …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.