Zvezda Ljubezni po domače rodila dvojčka

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Ata je ljubezen v oddaji iskal, hčerka pa jo je medtem našla.
Oglej si celoten članek

Hčerka Jožeta Rožena, ki je srečo v ljubezni iskal tudi v oddaji Ljubezen po domače, je svojo srečo v ljubezni našla že kmalu po očetovem prvem sodelovanju v tej oddaji ter v naslednji sezoni oddaje družno nastopila z izbrancem Sebastjanom in očetom Jožetom pred kamero kot komentatorka samega dogajanja v oddaji.

Teja in Sebastjan sta kmalu dobila sina Filipa, se kasneje odločila, da bi povila še kakšno dete, a ob tem nista slutila, kaj ju čaka. Kmalu ju je namreč presenetila novica, da se družina ne bo povečala zgolj za enega člana, saj je Teja nosila v trebuščku dvojčka. Ja, potrebno je bilo pripraviti dve novi posteljici in ne zgolj eno. A pred njima je bilo še eno presenečenje, saj je Teja dobila nepričakovano in mnogo prezgodaj popadke in nekako na "horuk" so morali v porodnišnico, kjer sta se kmalu rodila dvojčka, Aleks in Alen.

Teja je nas vojem Instagramovem profilu že delila fotografijo iz porodnišnice, poleg pa še zapisala (nelektorirano): "Nepričakovano hitro celo prehitro prišla sta naša borca Aleks in Alen, da nas bi razveselila, kar nekaj skrbi že prvi dan sta povzročila. Veselje dvojno, ki opisati se ga ne da, ljubezen neskončna, ki lahko jo le bitje tako majhnega srca da."
 

Mladi družinici ob rojstvu dvojčkov čestitamo in jim želimo vse dobro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.