Magazin > VIP
33324 ogledov

Zvezda Ljubezni po domače rodila dvojčka

teja rožen POP TV
Ata je ljubezen v oddaji iskal, hčerka pa jo je medtem našla.

Hčerka Jožeta Rožena, ki je srečo v ljubezni iskal tudi v oddaji Ljubezen po domače, je svojo srečo v ljubezni našla že kmalu po očetovem prvem sodelovanju v tej oddaji ter v naslednji sezoni oddaje družno nastopila z izbrancem Sebastjanom in očetom Jožetom pred kamero kot komentatorka samega dogajanja v oddaji.

Teja in Sebastjan sta kmalu dobila sina Filipa, se kasneje odločila, da bi povila še kakšno dete, a ob tem nista slutila, kaj ju čaka. Kmalu ju je namreč presenetila novica, da se družina ne bo povečala zgolj za enega člana, saj je Teja nosila v trebuščku dvojčka. Ja, potrebno je bilo pripraviti dve novi posteljici in ne zgolj eno. A pred njima je bilo še eno presenečenje, saj je Teja dobila nepričakovano in mnogo prezgodaj popadke in nekako na "horuk" so morali v porodnišnico, kjer sta se kmalu rodila dvojčka, Aleks in Alen.

Teja je nas vojem Instagramovem profilu že delila fotografijo iz porodnišnice, poleg pa še zapisala (nelektorirano): "Nepričakovano hitro celo prehitro prišla sta naša borca Aleks in Alen, da nas bi razveselila, kar nekaj skrbi že prvi dan sta povzročila. Veselje dvojno, ki opisati se ga ne da, ljubezen neskončna, ki lahko jo le bitje tako majhnega srca da."
 

Mladi družinici ob rojstvu dvojčkov čestitamo in jim želimo vse dobro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.