Zvezda našega resničnostnega šova odraščala v sirotišnici

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Žalostno. Imela je težko otroštvo.
Oglej si celoten članek

32-letna balkanska starleta Soraja Vučelić, ki je sodelovala tudi v slovenskem Big Brotherju, je imela izjemno težko otroštvo, kot je razkrila njena prijateljica. Za 24Sata je povedala, da je Sorajina mama Anka zanosila zelo mlada, zato so jo starši vrgli iz hiše. Ker je ni podprl niti partner, Sorajin oče, naj bi deklico dala v posvojitev družini iz Vojvodine. Anka je umrla, ko je bilo Soraji komaj sedemnajst let, starleta pa naj bi del otroštva preživela tudi v sirotišnici. 

Stike z očetom je vzpostavila šele kasneje, saj naj bi bil nekaj časa celo zaprt, a imata danes pristne odnose. Starleta se je javnosti sicer prvič predstavila leta 2011, v resničnostnem šovu Big Brother, ki je bil njena odskočna deska. Njeno naglo jezo lahko povežemo s težkim otroštvom, a prijateljica pravi, da je starleta danes na dobri poti in si želi zaključiti tudi študij psihologije. S sodelovanji v šovih si je zagotovila prepoznavnost, danes pa služi s pojavljanjem v videospotih in po klubih. Za njo je tudi osem lepotnih operacij, prvo je imela leta 2010, ko si je povečala oprsje. 

Foto: Profimedias Soraja Vučelić

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.