Magazin > VIP
3600 ogledov

Zvezda našega resničnostnega šova odraščala v sirotišnici

Soraja Vučelić Profimedias
Žalostno. Imela je težko otroštvo.

32-letna balkanska starleta Soraja Vučelić, ki je sodelovala tudi v slovenskem Big Brotherju, je imela izjemno težko otroštvo, kot je razkrila njena prijateljica. Za 24Sata je povedala, da je Sorajina mama Anka zanosila zelo mlada, zato so jo starši vrgli iz hiše. Ker je ni podprl niti partner, Sorajin oče, naj bi deklico dala v posvojitev družini iz Vojvodine. Anka je umrla, ko je bilo Soraji komaj sedemnajst let, starleta pa naj bi del otroštva preživela tudi v sirotišnici. 

Stike z očetom je vzpostavila šele kasneje, saj naj bi bil nekaj časa celo zaprt, a imata danes pristne odnose. Starleta se je javnosti sicer prvič predstavila leta 2011, v resničnostnem šovu Big Brother, ki je bil njena odskočna deska. Njeno naglo jezo lahko povežemo s težkim otroštvom, a prijateljica pravi, da je starleta danes na dobri poti in si želi zaključiti tudi študij psihologije. S sodelovanji v šovih si je zagotovila prepoznavnost, danes pa služi s pojavljanjem v videospotih in po klubih. Za njo je tudi osem lepotnih operacij, prvo je imela leta 2010, ko si je povečala oprsje. 

Soraja Vučelić | Avtor: Profimedias Profimedias

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice