Zvezda Planet TV spet samski: "Bilo je nujno zlo"

Foto: Planet TV Andrej Milutanovič
Povedal nam je, zakaj se je njegova večletna zveza končala.
Oglej si celoten članek

Andrej Milutinovič je sveže samski, kar pa je potrdil tudi za naš medij. Kot pravi, ima, odkar je v oddaji Od težaka do junaka, več pozornosti s strani gledalcev oddaje. "Ljudje mi pišejo za nasvete, z menoj delijo svoje zgodbe in na ulici opažam, da me pozdravljajo ljudje, ki jih sicer ne poznam," je povedal osebni trener in dodal, da velike spremembe pri porastu števila oboževalk ni opazil: "Mogoče je le kakšen pozdrav več, ampak tega ne bi označil za oboževalke. Ni pa nič takšnega, da bi lahko morebitna punca, če bi jo imel, bila v skrbeh."

Povedal nam je, da je zadnje pol leta samski in da še ni pripravljen na novo zvezo. "Po skoraj treh letih sem zdaj polovico leta samski. Sicer imam prijateljico, nisem pa še pripravljen na resno zvezo in se zdaj še malo borim s to prijateljico, da ji razložim, da se ne želim zaletavati v to, ker imam tudi slabe izkušnje, ker sem šel iz veze v vezo. Rad bi še malo počakal, da se obelodani, trenutno sem raje samski, malo časa zase. Želim, da se stvari zgodijo same od sebe, da se postavijo na svoje mesto, brez da bi v kaj hitel. Nisem več 20 let star, da bi se šel kakšnih igric, nikogar pa nočem prizadeti. Nočem se pretvarjati, če ne gre, ne gre in mislim, da je to pošteno do vseh."

Andrej pravi, da je bila prejšnja zveza precej resna: "Ona je bila od mene malenkost starejša. Dala mi je ogromno in nimam nobenega slabega spomina ali kaj, kar bi obžaloval. Usoda je želela, da se stvari postavijo na svoje mesto. Ni bil najboljši možen scenarij, je bilo pa nujno zlo. Drugače bi bilo, če bi bilo kakšno varanje ali pa kreg, tako pa tega ni bilo. Bila je pragmatična odločitev obeh."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 14:31 25. November 2017.

    dd.......zakaj pa je uboga? Ce razcistis zadevo v startu,ni nihce ubog.Saj pa ti pise,da se ne gresta veze.Je dovolj stara,da …

  • dd
    12:01 25. November 2017.

    Uboga "prijateljica", ki jo že pol leta vleče za nos.

  • 10:53 25. November 2017.

    Za vas je vsak, ki je 3x stopil pred kamero zvezda, slavni Slovenec, estradnik.... Da ste sami polpismeni vas pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.