Zvezda serije Kriva pota v bolnišnici, igralec prosi za molitve

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zgrudil se je med snemanjem.
Oglej si celoten članek

Bob Odenkirk se je zgrudil med snemanjem šeste sezone serije Better Call Saul. Takoj so ga odpeljali v bolnišnico. Vzrok za njegovo slabo počutje javnosti še ni znan.

Novica je močno pretresla njegova soigralca iz serije Kriva pota, Bryana Cranstona, ki je na Instagramu zapisal: "Zbudil sem se ob novici, zaradi katere sem že celo jutro zaskrbljen. Moj prijatelj Bob Odenkirk se je sinoči zgrudil med snemanjem. Leži v bolnišnici v  Albuquerqueju, kjer mu nudijo zdravljenje, ki ga potrebuje. Kakšno je njegovo stanje, ni znano. Prosim, vzemite si čas in pomislite nanj ter mu pošljite pozitivne misli in molitve. Hvala.“

Oglasil se je tudi Aaron Paul, ki je v seriji Kriva pota igral Jesseja Pinkmana. "Rad te imam, prijatelj,“ sporoča Bobu, ki je bil za vlogo skorumpiranega odvetnika nominiran za štiri emmyje. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • mph
    09:07 29. Julij 2021.

    Tega pa ne razumem, zakaj v bolnišnico, ko pa lahko samo prosi za molitve. Tudi težko razumem zakaj v bolnišnicah …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.