Magazin > VIP
773 ogledov

Zvezda serije Kriva pota v bolnišnici, igralec prosi za molitve

breaking bad Profimedia
Zgrudil se je med snemanjem.

Bob Odenkirk se je zgrudil med snemanjem šeste sezone serije Better Call Saul. Takoj so ga odpeljali v bolnišnico. Vzrok za njegovo slabo počutje javnosti še ni znan.

Novica je močno pretresla njegova soigralca iz serije Kriva pota, Bryana Cranstona, ki je na Instagramu zapisal: "Zbudil sem se ob novici, zaradi katere sem že celo jutro zaskrbljen. Moj prijatelj Bob Odenkirk se je sinoči zgrudil med snemanjem. Leži v bolnišnici v  Albuquerqueju, kjer mu nudijo zdravljenje, ki ga potrebuje. Kakšno je njegovo stanje, ni znano. Prosim, vzemite si čas in pomislite nanj ter mu pošljite pozitivne misli in molitve. Hvala.“

Oglasil se je tudi Aaron Paul, ki je v seriji Kriva pota igral Jesseja Pinkmana. "Rad te imam, prijatelj,“ sporoča Bobu, ki je bil za vlogo skorumpiranega odvetnika nominiran za štiri emmyje. 
 

Komentarjev 2
  • mph 09:07 29.julij 2021.

    Tega pa ne razumem, zakaj v bolnišnico, ko pa lahko samo prosi za molitve. Tudi težko razumem zakaj v bolnišnicah nimajo zaposlenih samo duhovnikov, bi bil izjemen prihranek zboljšanje zdravja vseh. Dejansko mi pa tako dviga pritisk, ker mi se ...prikaži več zdi ekstremno nesramno do vseh tistih, ki pa se res borijo za življenja ljudi, se šolajo vse življenje, .... Zdravnik reši življenje, prvi komentar svojcev pa je npr. hvala bogu ali gremo hitro plačat mašo. Poznam primere. Bruh od praznoglavosti.